Garage Badisco

LID WORDEN


Heb jij interesse om lid te worden van onze club KWTC DE MERGELHOEK ?Dan ben je  van harte welkom !

 

  • Het jaarlijks lidgeld bedraagt € 60 en daar zijn volgende voordelen inbegrepen:

 

- verzekering lichamelijke letsels bij KBC  DANNY VAN MELKEBEKEtijdens alle activiteiten in clubverband.

- gratis consumptie na iedere rit en dit het ganse jaar door, ook tijdens de wintermanden !

- ter beschikkingstelling van een formulier sport of fitness van uw mutualiteit voor een gedeeltelijke teruggave van uw lidgeld.

- volgwagen tijdens iedere rit georganiseerd door de club.

- bijdrage van de clubkas bij een aantal terugkerende activiteiten zoals tweedaagse en souper terwijl de nieuwjaarsreceptie gevolgd door een winterwandeling volledig gratis is.

- een vermindering op het lidgeld van € 10 per dag dat men geholpen heeft op het eetfestijn. 

 

  • Tijdens het fietsen in clubverband dient men verplicht de uitrusting van de club te dragen. De aankoop van een kledijpakket bedraagt € 120 en bestaat uit de Pro Cycling-versie van BIORACER.
  • Het kledijpakket omvat : een wielertrui korte mouwen, een wielertrui lange mouwen, een korte koersbroek, een body, arm- en beenstukken, een paar kousen en een polo.

 

Indien U zich wenst in te schrijven in onze club gelieve uw NAAM - ADRES - TELEFOONNUMMER te mailen naar één van de bestuursleden. De e-mail adressen zijn te vinden in de rubriek BESTUUR. Wij nemen dan zo snel mogelijk met U contact op. Het bedrag kan ook gestort worden op het rekeningnummer van WTC DE MERGELHOEK:   BE39  7370 3261 8719.

 

 

# keeponriding # joinKWTCdemergelhoek